Access Bars behandlinger

Access Bars er en skøn, omsorgsfuld, afslappende og forandrende behandling.

​​

På hovedet har vi 32 punkter, som når de bliver blidt berørt, frigiver let og lige til alt det, der ikke tillader dig at modtage. Disse punkter indeholder alle de tanker, idéer, følelser og betænkeligheder som du har opsamlet igennem dine liv.

Det er en mulighed for at give slip på alt. Det er en utrolig omsorgsfuld og afslappende proces, som giver begrænsningerne i alle aspekter i dit liv, som du er villig til at forandre.

Hvor meget af dit liv bruger du på at gøre i stedet for at modtage? Har du bemærket at dit liv endnu ikke er som du gerne vil have det til at være?

Access Bars har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv inklusiv søvn, helbred, vægt, penge, sex og forhold, angst, stress og meget mere. Det værste der kan ske er du får en god lur.

Det bedste eer, at hele dit liv kan ændres til noget mere fantastisk med total lethed.

Access Bars er udviklet af Gary Douglas. Se evt. siderne www.accessconsciousness.com og www.garymdouglas.com.

​Hvordan foregår en Access Bars behandling?

Når man modtager en Access Bars behandling foregår det ved at man ligger fuldt påklædt på min briks, godt pakket ind under et tæppe.​

Kontakt vadehavs klinikken​

​Jeg er uddannet ergoterapeut og senetensbehandler. Jeg behandler ikke kun dine symptomer, men søger at finde årsagen til dine smerter. Kontakt mig i dag, og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærbølvej 52, 6760 Ribe

Vadehavs klinikken v/Lotte Erri
Kærbølvej 52A
6760 Ribe

CVR: 24980383


Telefon: 61 74 83 01
E-mail: info@lotteerri.dk

Send en besked​

Har du brug for rådgivning vedrørende en behandling - så skriv din besked til mig her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt